Co to jest Narine?

Narine

Probiotyk „Narine” jest wytwarzany przy użyciu czystej kultury bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus sp. szczep nv Ер 317/402 Narine, wynaleziony przez profesora L.А. Erzinkian w 1964 roku. Produkt nosi imię wnuczki profesora Narine. Długoletnie badania wykazały, że szczep jest hodowlą probiotyczną i różni się od innych kultur bakterii acidofilnych pod względem właściwości kulturowych i morfofizjologicznych. Nowoczesne technologie farmaceutyczne pozwoliły na przeprowadzenie procesu liofilizacji żywej kultury bakteryjnej i otrzymanie żywych probiotyków „Narine”.

„NARINE”

Probiotyk „Narine” jest wytwarzany przy użyciu czystej kultury bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus, szczep nv Ер 317/402, wyróżniony przez profesora L.А. Erzinkian w 1964 roku. Produkt nosi imię wnuczki profesora Narine. Długoterminowe badania wykazały, że szczep jest hodowlą probiotyczną i różni się od innych kultur bakterii acidofilnych pod względem właściwości kulturowych i morfofizjologicznych. Nowoczesne technologie farmaceutyczne pozwoliły na przeprowadzenie procesu liofilizacji żywej kultury bakteryjnej i otrzymanie żywych bakterii „Narine”.

Szczep użyty do produkcji probiotyku Narine jest nabywany w depozycie Centrum Drobnoustrojowego Akademii Nauk Republiki Armenii i jest okresowo oczyszczany z możliwych mutacji we Włoszech, przy użyciu nowoczesnego sprzętu technologicznego.

„Narine” ma wysoką aktywność kolonijną w przewodzie żołądkowo-jelitowym i złożone działanie przeciwzapalne, aktywuje proces oczyszczania organizmu, neutralizuje toksyny i skutki uboczne żywności i substancji leczniczych, antybiotyków, ma wysoką zdolność wytwarzania witamin, syntetyzuje do 70% witamin w organizmie, jest odporny na antybiotyki, chemoterapia i antyseptyczne leki, wysoka aktywność przeciwdrobnoustrojowa i enzymatyczna wobec patogennych i oportunistycznych mikroorganizmów.

„Narine” stymuluje produkcję własnego interferonu, który odgrywa decydującą rolę w ochronie antywirusowej i przeciwnowotworowej, przywraca system odpornościowy organizmu, produkuje znaczną liczbę nieszkodliwych, ale silnych antybiotyków w organizmie, w połączeniu z dowolnymi preparatami medycznymi i produktami spożywczymi, uwalnia enzymy, które promują kompletne trawienie białek, tłuszczów i węglowodanów oraz asymilacja pierwiastków śladowych, produkuje niezbędne aminokwasy, przywraca metabolizm, zwiększa zawartość hemoglobiny we krwi.

W wyniku licznych badań klinicznych ujawniono wysoką skuteczność preparatu „Narine” w profilaktyce dysbakteriozy jelitowej i antybiotykoterapii. Zastosowanie tej metody jest patogenetycznie uzasadnione ze względu na wysoką antagonistyczną aktywność preparatu „Narine” w stosunku do warunkowo patogennej mikroflory jelitowej.

Lactobacillus, szczep nv Ер 317/402 Narine normalizuje mikroflorę jelitową, przywraca florę beztlenową (pałeczki kwasu mlekowego i bifidobakterie) w krótszym czasie, zwiększa aktywność normalnej Escherichia coli i potencjał antyoksydacyjny organizmu, pomaga obniżyć poziom cholesterolu.

„Narine” jest wysoce skuteczny w kompleksowym leczeniu wątroby, nerek, trzustki, chorób krwiotwórczych (niedokrwistość), alergicznych zmian skórnych (skazy, neurodermitów, łuszczycy, egzemy), narządów oddechowych (astma, zapalenie oskrzeli, zapalenie płuc), układu moczowo-płciowego (zapalenie gruczołu krokowego, menopauza choroby ginekologiczne), narządy ENT (zapalenie zatok, zapalenie migdałków, zapalenie ucha środkowego), zapalenie gruczołu mlekowego, cukrzyca, parodontoza, jakiekolwiek ropne i zakaźne zapalenie. „Narine” działa jak naturalny antybiotyk. Jest stosowany w praktyce chirurgicznej jako wsparcie leczenia ropienia pooperacyjnego, wszelkich ran, oparzeń, czyraków, infekcji pępowinowych u noworodków. . Badania porównawcze wykazały, że pod względem szerokości i różnorodności „Narine” nie ma precedensu dla uznania preparatów o pochodzeniu bakteryjnym. „Narine” jest również z powodzeniem stosowany w kosmetologii.

„Narine” produkowany jest w 3 formach: tabletki, kapsułki i proszek

„Narine” w proszku może być używany do przygotowania kwaśnego mleka w domu.

Probiotyk „NARINE” w 2009 roku otrzymał II Medal Honoru. Miecznikow „Za przyczynianie się do wzmocnienia zdrowia narodu” i Dyplom Europejskiego AEN P. Erlicha „Zdrowie jest najlepszym dobrem”.”Narine” jest również częścią rosyjskiego programu „Healthy Nutrition – Health of the Nation

Tu kupisz Narine   https://www.narine.pl/pl/i/o-Narine/13

Tu zobaczysz film   http://